Är det dig vi söker?

Utveckling av informationsmaterial och informationsnätverk

Intressepolitik

Utveckling av informationsmaterial och informationsnätverk

Stockholms Dövas Förening söker dig som vill utveckla informationsmaterial hos föreningen

Under år 2024 ska Stockholms Dövas Förening (SDF) se över föreningens informationsmaterial och informationsnätverk då föreningens material behöver utvecklas och även digitaliseras. SDF har avsett en del ekonomiska medel och även fått beviljat olika fondmedel för utveckling av informationsmaterial. SDF söker nu därför efter en som vill vara en del av föreningens intressepolitiska informationsarbete under hösten genom att ta fram nya informationsmaterial, både i tryckt form och i digital form. Det i samarbete med bland annat produktionsbolag.

 

Är det dig vi söker?

Du kommer att fram nya informationsmaterial och kommer att jobba nära föreningens intressepolitiska sekreterare. Du ska även se över föreningens befintliga informationsmaterial och utveckla dessa samt lägga till i föreningens nya hemsida. Genom detta arbete underlättar det för föreningens intressepolitiska arbete framöver då mer faktaunderlag och informationstexter är tillgänglig.

 

Parallellt ska du även genomföra planering och marknadsföring för både babytecken och teckenspråkskurser för genomförande. Du ska även vara tillgänglig för föreningens övriga intressepolitiska arbete i mån av tid.

Det handlar om en tjänst på heltid, upp till tre månader under hösten, tidigast 16 september. Känner du att det är något för dig? Kika in annonsen vad för kvalifikationer vi efterlyser och skicka in din ansökan senast 18 augusti!

 

Klicka här för att se annonsen

Dela
Org. nr: 802000-7046Swish: 123 468 80 99Bankgiro: 336 - 2571